GEBRUIKERS PLATFORM

Geef je personeel meer slaagkracht.
Haal alles uit je investering.

FIND

the information

WATCH

a short video

DO

something new and amazing

Waarom OASE?

Met eenvoudige, duidelijke animatievideo's helpen wij je collega's alle ins en outs van Office 365 te ontdekken.

 

Probeer het zelf met een gratis proefperiode van een week, zonder verplichtingen

 

GRATIS PROEFPERIODE

 

Uit de startblokken met OASE.

Een licentie is slechts de eerste stap

Je hebt Office 365-licenties voor je bedrijf gekocht, maar je personeel heeft weinig of geen opleidingen over de tools genoten? Met een licentie alleen los je dat probleem niet op. Als je wil dat je werknemers de software efficiënt gebruiken, hebben ze een extra duwtje in de rug nodig.

Groeiend potentieel

Office 365 wordt regelmatig geüpdatet en er verschijnen voortdurend nieuwe functies. Met onze tools geef je je personeel toegang tot een uitgebreid kennisplatform, zodat ze tijdens de werkdag meer bereiken.

Productieve samenwerking binnen handbereik

Met de juiste training worden je werknemers productiever en werken ze efficiënter samen. En de Office 365-tools helpen hen daarbij: ze vereenvoudigen hun taken en verbeteren hun output.

Met OASE krijg je:

Toegang tot meer dan 1000 video's , artikels, leertrajecten en webinars die je medewerkers eenvoudig en duidelijk wegwijs maken in Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, SharePoint, Delve, Flow en de rest van de Office 365-suite.

Een platform dat machine learning gebruikt om de juiste content voor je gebruikers te zoeken, zodat ze regelmatig aangepaste video's, tips en trucs voorgeschoteld krijgen over de mogelijkheden van Office 365.

De mogelijkheid om je medewerkers Office 365 volledig te laten omarmen, voor een bedrijfscultuur met meer samenwerking en productiviteit. Door de productsuite slim te gebruiken, kunnen je medewerkers hun dagelijkse taken sneller en beter uitvoeren.

1000+
ANIMATIES

 

VIND SNEL
RELEVANTE ANIMATIES

 

GEMAAKT DOOR
OFFICE SPECIALISTEN

 

BESCHIKBAAR
OP ELK APPARAAT

 

STEEDS
UP-TO-DATE

 

IN JOUW TAAL
NL, FR, EN & DU

 

 

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

1.000 Aquafin-medewerkers winnen tijd dankzij OASE

Aquafin migreerde in oktober 2017 naar Windows 10 van Microsoft. Om die nieuwe software vlot op de werkvloer te integreren, schakelde de waterzuiveringsmaatschappij het online videoplatform OASE in.

LEES MEER

Medewerkers Total schaven met OASE autonoom IT-vaardigheden bij

Bovenop de gewone aanvragen voor IT-ondersteuning kreeg de IT-servicedesk van Total talloze vragen over hoe de medewerkers bepaalde software moesten gebruiken. Nu het personeel toegang heeft tot de 1000+ video’s van OASE, kan iedereen zelfstandig zijn.

LEES MEER

OASE biedt eerste hulp bij supportvragen aan Proximus

Bijbenen met die nieuwe ontwikkelingen vergt niet alleen inspanningen op technologisch vlak, maar ook de nodige begeleiding voor de eindgebruiker. Daarom schakelde Proximus het online videoplatform OASE in voor zijn medewerkers.

LEES MEER

Deze bedrijven zijn tevreden over OASE

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden